Over Dutchict
Joost van Hest, COO Dutchict

Joost van Hest, COO Dutchict

Dutchict is ontstaan uit 3 bedrijven met specialismen rondom desktop management, (hosted) telefonie en hardware services. Door eerst de processen op elkaar af te stemmen en vervolgens de stap naar een fusie te maken is optimale synergie gecreëerd. De specialismen zijn hierdoor coherente bouwstenen geworden die binnen een duidelijk contract kunnen worden geleverd.

DUTCHICT

dutchict_avatarAltijd in contact, voor u en uw klanten!

Om de bedrijfsprocessen en de prestaties van uw organisatie te verbeteren heeft uw bedrijf een optimaal presterende ICT omgeving nodig. Het stimuleren van uw verkopen of een gewenste marge verbetering realiseren is sterk afhankelijk van goed georganiseerde ICT. U moet immers altijd in contact kunnen staan met uw klanten en uw medewerkers. Veilig en overal.

Het verbeteren van uw prestaties, wij helpen u graag!

Hoe kunnen wij u daar bij helpen? Door de wensen van uw klanten en medewerkers centraal te stellen en niet de techniek. Door flexibele contracten te maken met ruimte voor creatieve ideeën en daarmee uw kosten te verlagen. En vooral door heldere afspraken te maken en die na te komen.

Dutchict zorgt ervoor dat uw ICT kosten voorspelbaar blijven. Wij gebruiken Cloud, Bring Your Own Device of Voice over IP niet als woorden, maar als basis om onze afspraken na te komen uw kosten te verlagen en u te ontzorgen zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw medewerkers en vooral uw klanten!