Home > Nieuws > Twee seminars in juni.
15 mei 2017

In de maand juni kunt u kosteloos kennis maken met 2 oplossingen, die een bijdrage leveren aan uw IT-rendement. Doordachte oplossingen, die bijdragen aan uw productiviteit. Oplossingen, waarbij ook heel nadrukkelijk aan het gemak voor de gebruiker(s) wordt gedacht. De enige investering, die u hoeft te doen, is het vrijmaken van uw tijd. 

Donderdag 8 juni
Slagvaardig handelen ondanks een overkill aan data met behulp van Power BI
Power BI geeft managers actueel inzicht in voor hen vitale informatie. Anytime, anyplace, via any device. U hoeft alleen maar alle rapportagegegevens op één plek te verzamelen. Daarna doet Power BI het werk, waardoor u gefundeerde besluiten voor uw bedrijf kunt nemen. Power BI werkt bovendien samen met meer dan 50 zakelijke apps.

Power BI

 

 

 

Donderdag 29 juni
Slimmer en productiever samenwerken met SharePoint Online
SharePoint is een vorm van intranet; een virtueel informatiecentrum waar alle relevante informatie samenkomt, gebundeld wordt en real time ter beschikking staat van iedereen, die geautoriseerd is om de informatie te bekijken of bewerken. U heeft altijd en overal toegang tot de informatie, zolang u met uw pc, laptop, tablet of smartphone met internet bent verbonden.
Maak kennis met SharePoint en ervaar hoe het helpt slimmer te werken en productiever te zijn.

Power BI

 

              

 

Adres: Avantage, Rivium Boulevard 5 Capelle a/d IJssel

Graag tot dan!

< terug

Deel dit artikel op social media:

Power BI

Reacties

Reacties zijn gesloten.