Home > Nieuws > Security en Privacy event op 9 mei: de sprekers zijn bekend!
11 april 2017

Een klein lek doet een groot schip zinken.

Dat moet zo snel mogelijk dicht.

Kom op 9 mei naar de bajes. Dan gaan we samen even zitten. 

Of dweilt u liever met de kraan open?
Dat kunnen we ons niet voorstellen. Net zo min als we ons kunnen voorstellen dat u uw digitale bedrijfsdeuren vrijwillig openzet voor cybercriminelen. Toch kunt u dat zomaar onbewust doen en dat kan blijvende bedrijfs- en imagoschade opleveren. Wat u dus nodig heeft, is kennis om uw bedrijfsgegevens online af te schermen voor ongewenste aandacht. Daarom willen we u dinsdagmiddag 9 mei graag bijpraten tijdens de themabijeenkomst ‘Data achter tralies’ waarin security en privacy de boventoon voeren.

We hebben Raymon en Dimitri vastgezet…
Twee deskundige gastsprekers leiden ons langs gevaren en oplossingen.

Security event

De eerste is Raymon van der Velde, medeoprichter van EclecticIQ waar ‘Intelligence Powered Defense’ centraal staat. In 2015 kreeg zijn bedrijf de titel ‘Most Disruptive Innovator’. Als ervaren IT Security specialist creëert hij producten om digitale criminaliteit tegen te gaan. Hij deelt zijn ervaringen, staat stil bij de actualiteit en werpt een blik vooruit.

 

 
 
Dimitri Tokmetzis security event
De tweede spreker is datajournalist Dimitri Tokmetzis van De Correspondent en schrijver van de bestseller ‘Je hebt wél iets te verbergen’. Samen met co-auteur Maurits Martijn toont hij daarin aan dat privacy van levensbelang is, al was het alleen maar vanwege de ingrijpende gevolgen die het achteloos omgaan met gegevens kan hebben. Wie kunt u nog vertrouwen? En vooral, wie niet? Een voorproefje van het antwoord is te zien op YouTube. Bekijk ook de video van De Wereld Draait Door waarin Dimitri het levensbelang van Privacy uitlegt.
 
 
Beide sprekers hebben ook nog een uiterst confronterende praktische break-out sessie in petto. Wanneer u security en privacy serieus neemt, mag u deze middag echt niet missen!

WANNEER? Dinsdag 9 mei, 13:30 – 16:00 uur
WAAR? Gevangenis De Vrije Wolf, Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht
WIE? Directieleden en (ICT) Managers uit het MKB (+)
KOSTEN? Geen. We willen u graag helpen bewust worden.  

    

< terug

Deel dit artikel op social media:Reacties

Reacties zijn gesloten.