Home > Nieuws > Hoe veilig is uw organisatie? Doe nu de gratis security scan!
15 november 2016

Gratis security scan! Security is al jaren een hot topic, maar wordt in de toekomst nog belangrijker. Internetcriminelen worden steeds slimmer. Zijn mijn gegevens wel veilig en wat zijn mijn online kwetsbaarheden? Hoe voorkom ik een datalek? Onder andere deze vragen horen wij steeds vaker. Wilt u checken of uw bedrijf goed beveiligd is tegen deze internetcriminelen? Maak dan gebruik van onze GRATIS security scan.

Wat houdt deze security scan in?
Uw online verbindingen worden op openstaande poorten geanalyseerd en op kwetsbaarheden gecontroleerd. Deze scan geeft inzicht in externe risico’s die de internetcrimineel mogelijk zou kunnen gebruiken als toegangspunt tot uw bedrijfsgegevens.

Getest en gepresenteerd
Uw website wordt bijvoorbeeld uitgebreid getest. Vervolgens worden de mogelijke bedreigingen of verdachte activiteiten aan u gepresenteerd, aangevuld met een beknopt advies hoe deze het beste kunnen worden aangepakt. Uiteraard worden uw gegevens geheel vertrouwelijk behandeld.

Heeft u al een securityplan?
Om altijd veilig te kunnen werken en uw omgeving goed beveiligd te hebben, heeft u een securityplan nodig. Wij kunnen u hierbij helpen.

Met onze Security Services hebben we een gevarieerd aanbod aan ICT diensten op security gebied.
Beschikbaarheid en veiligheid zijn cruciale elementen voor uw bedrijfsvoering. Door middel van onze innovatieve en integrale aanpak zoeken wij naar de beste oplossingen om uw bedrijfsgegevens optimaal te beveiligen tegen aanvallen, zowel van buitenaf als van binnenuit. Dutchict schept duidelijkheid in het sterk veranderende ICT-landschap. Hiervoor zijn we met meer dan 100 specialisten landelijk actief in verschillende branches.

CISO DutchictRene de Grauw, CISO
Vanuit mijn rol als CISO van Dutchict help ik organisaties in het gehele bewustwordingsproces rondom ICT security. Door kennis te delen en adviezen te geven, hoop ik dat bedrijven zich steeds bewuster worden van het belang van security. Wit u ook meer weten over security? Stuur een bericht naar verkoop@dutchict.nl, waarna er z.s.m. contact met u zal worden opgenomen.   

Met vriendelijke groet,

Rene de Grauw,
CISO Dutchict

 

Ook interessant voor u: 

< terug

Deel dit artikel op social media:

Gratis Security scan

Meld u direct aan voor de scan!

Bedrijfsnaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Functie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Website

Reacties

Reacties zijn gesloten.