Onderwijs

Meer doen met minder

Het onderwijslandschap is drastisch aan het veranderen. E-learning, klaslokalen in de cloud en virtueel samenwerken zijn maar een paar voorbeelden. Kosten staan onder druk, terwijl de politiek pleit voor een positie in de top vijf van de meest innovatieve landen. Oftewel: meer doen met minder.

Geheel terecht is er in het onderwijs veel aandacht voor het contact met de student. Daarnaast moet de totale ICT infrastructuur in de pas zijn en blijven om de zakelijke bedrijvigheid rondom onderwijsorganisaties te faciliteren. Onderwijsinstellingen zijn de spin in het web van scholieren, studenten, docenten, medewerkers en gelieerde onderwijsinstanties. Door de communicatieprocessen in de keten inzichtelijk te maken en uw ICT infrastructuur daarop aan te passen, kunt u veel winnen aan efficiëntie en producitiviteit.

Dutchict helpt onderwijsinstellingen om significant kosten te besparen en nieuwe trends succesvol en veilig in te zetten. Bijvoorbeeld door een campus draadloos toegankelijk te maken voor studenten met een eigen device (BYOD – Bring Your Own Device) of door ICT beheer op een efficiënte, veilige en betaalbare manier te vereenvoudigen. Wij zorgen voor een veerkrachtige en flexibele aansluiting van uw ICT met scholieren en docenten, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Daarin zit al uitdaging genoeg.