Professional services

Zowel bij periodiek beheer als bij de uitrol van een project is persoonlijke communicatie een randvoorwaarde voor succes. Onze Professional Services medewerkers zijn een verlengstuk van uw organisatie. Door dicht bij uw organisatie te staan kunnen zij hun gedegen kennis en expertise optimaal inzetten om zowel uw eindklant als uw medewerker te ondersteunen. U kunt en mag van hen dan ook een kritische en innovatieve blik op uw ICT omgeving verwachten. Handen uit de mouwen, maar wel met een plan en de ondersteuning van de rest van onze organisatie wanneer dat nodig is.

professional services

Meer weten? Neem direct contact met ons op via: 085 00 29 000

Uw behoefte is onze zorg.

De wereld beweegt snel, en u beweegt mee. Flexibel zijn en inspelen op marktontwikkelingen zijn belangrijk voor uw business. Uw ICT is daarin een essentieel onderdeel van het succes. En om dat succes te kunnen blijven nastreven dient uw ICT vlekkeloos te werken. Hiervoor zijn mensen nodig die de klappen van de zweep kennen, professionals op het gebied van ICT: ICT specialisten.

Detachering
Een professional die op vol- of deeltijdbasis ondersteuning biedt bij uw uitdagingen.

Deta-vast
Een ICT specialist die op vol- of deeltijdbasis bij u werkt en na een nader overeen te komen periode bij u in dienst treedt. Dit betekent een besparing op uw werving- en selectiekosten.

Co-sourcing
Onze professionals vullen, eventueel tijdelijk, posities in bij u op de helpdesk of werkplekbeheer. Wij verzorgen, indien gewenst, ook het management van dat team.

Flexpool
Wij bieden u de mogelijkheid op afroep gebruik te maken van onze uitgebreide groep specialisten.

Heeft u tijdelijk behoefte aan ICT specialisten dan bent u bij Dutchict aan het juiste adres. In onderstaande flyer vindt u onze verschillende mogelijkheden ten aanzien van detachering.

Download de flyer Dutchict detachering

Juist ICT beheer is van levensbelang voor elke onderneming en valt of staat bij proactiviteit en duidelijke communicatie. Uw ICT omgeving  is een randvoorwaarde voor uw bedrijfsvoering  en moet dus altijd beschikbaar zijn. Problemen moeten direct worden opgelost of, liever nog, worden voorkomen. Veel van het beheer kan op afstand, via onze online beheerstyemen. Echter, als proactieve monitoring voorziet dat lokaal ingrijpen nodig is of als afstand een probleem is voor beheer, komen we bij u op locatie langs. Door technisch product management en innovatieve onsite dienstverlening efficiënt in te zetten komen we tot een steeds hoger serviceniveau.

U kunt onze Professional Services op meerdere manieren inzetten, bijvoorbeeld bij (tijdelijk) capaciteitstekort, of door deze te combineren met uw eigen staf: voor een vast bedrag per maand voeren wij het technisch systeembeheer en focussen uw eigen medewerkers op de bedrijfsspecifieke applicaties. Zo maakt u optimaal gebruik van ieders expertise. Slim combineren noemen we dat.

Soms heeft u behoefte aan wat hulp bij het maken van de juiste keuze of bij het juist samenstellen van uw aanbod naar de markt. Dutchict kan u hiermee helpen. Onze experts werken iedere dag met bepaalde technieken. ICT binnen uw segment. Door hun kennis en ervaring goed in te zetten hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. Natuurlijk pakken we ook ons consultancy werk typisch Dutch aan, met zeer scherpe uurtarieven en op basis van vooraf gemaakte afspraken die we uiteraard altijd nakomen.

Dutchict biedt u een breed aanbod van gecertificeerde en officieel erkende ICT opleidingen en trainingen voor IT-professionals. Bent u op zoek naar trainingsadvies, dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Overzicht aanbod