Storage, & back-up services

Uw data is goud waard: zonder data stelt menige organisatie weinig voor. De manier waarop u uw data opslaat en beheert is van groot belang voor uw continuïteit: hoe lang kan en mag uw ICT infrastructuur down zijn?

Aan de hand van een business impact analyse kunnen we vaststellen welke kritische processen voor uw organisatie essentieel zijn en binnen welke termijn deze, na een onderbreking door verlies, diefstal of een andere calamiteit, op een aanvaardbaar niveau moeten zijn hersteld. Een dergelijke analyse geeft ook de acceptabele hoeveelheid dataverlies aan, uitgedrukt in tijd.

Met een degelijke storage oplossing zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd kunnen beschikken over de juiste data en dat belangrijke bedrijfsprocessen nooit stil komen te staan door het ontbreken van ICT systemen. Een solide data recovery oplossing zorgt ervoor dat u verdwenen data alsnog terug kunt halen. Het aanbod aan back-up en recovery services is groot. Wij helpen u de juiste weg te vinden in de lawine van slimme oplossingen die de markt biedt.