Vast mobiel integratie

Ik wil overal bereikbaar zijn. Op één toestel, waarop mijn vaste en mobiele nummer binnenkomt.

Altijd bereikbaar op één toestel, het belangrijkste voordeel van Vast en Mobiel Integratie. Hoe werkt het en wat zijn mijn voordelen bij Vast en Mobiel integratie?

Overal bereikbaar 
Het is eigenlijk heel simpel. Zonder gebruik van een app of anderszins bent u altijd met uw mobiele telefoon onderdeel van uw Vast Mobiel Integratiebedrijfstelefooncentrale. Dat regelt uw sim kaart zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Zo kunt u uw collega’s middels een intern doorkiesnummer bereiken, bent u bereikbaar op 1 nummer op kantoor en onderweg én kunt u altijd zien of uw collega’s in gesprek zijn of beschikbaar zijn. En natuurlijk kunnen de kosten hierdoor dalen. Daarnaast kunt u met VAMO efficiënter werken.

Vast Mobiel Integratie voor uw organisatie?
Dutchict heeft een aanbieding op het KPN netwerk en op het T-Mobile netwerk. Weten wat het beste bij u past of een berekening van de besparingsmogelijkheden laten maken? Neem contact met ons op!

Productiviteit en flexibiliteit naar wens vergroten terwijl uw kosten juist beter beheersbaar blijven? Lees meer over onze Communication Services.