Cloud & Clear van T-Mobile

Heeft u ook de reclameborden van Cloud & Clear langs de snelweg gezien? En de reclames op de radio gehoord? Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Cloud & Clear? Wij informeren u er graag over.

T-Mobile heeft onlangs deze nieuwe telefoonoplossing geïntroduceerd. Voor deze dienst werkt T-Mobile samen met de Nederlandse marktleider in bedrijfstelefonie en Unified Communications: Mitel.

Zoals de naam Cloud & Clear al zegt betreft het een telefonie dienst in de cloud. U heeft geen telefooncentrale meer nodig op locatie en daarbij kunt u genieten van de voordelen van de cloud.

Vast-mobiel integratie
Cloud & Clear brengt uw vaste en mobiele telefonie samen. Daarmee heeft u de voordelen van vaste telefonie, ook op uw mobiele telefoon. U bent bereikbaar op 1 nummer.

Nog een lopend mobiel abonnement?

Heeft u al een T-Mobile abonnement dan kunt u Cloud & Clear toevoegen en direct beginnen. Heeft u nog een abonnement bij een andere provider dan kunt u ook gebruik maken van de bereikbaarheidsfunctionaliteiten van Cloud & Clear. Het onderling gratis bellen geldt dan helaas niet.

Voordelen Cloud & Clear

  • Overal bellen en gebeld worden met 1 nummer voor vast en mobiel.
  • Betere bereikbaarheid van uw medewerkers.
  • Profiel per medewerker, aangepast op belgedrag.
  • Kostenbesparing doordat u geen eigen telefooncentrale meer nodig heeft.
  • Kostenbesparing doordat uw medewerkers onderling altijd gratis bellen.
  • De kosten zijn inzichtelijk. U betaalt een vast bedrag per maand per medewerker voor zowel mobiel als vast.
  • Schaalbare oplossing. U kunt heel gemakkelijk een gebruiker toevoegen en/of verwijderen. Hierdoor blijft uw organisatie flexibel en betaalt u alleen voor dat wat u daadwerkelijk gebruikt.

Integratie met werken in de cloud
Doordat deze telefonie dienst ook een cloud oplossing is, kan het heel goed worden geïntegreerd in uw werkplek in de cloud. Als uw klant belt verschijnt bijvoorbeeld direct zijn klantenkaart op uw scherm, zodat u kunt zien wat er de laatste keer is besproken. Maar bijvoorbeeld ook of er nog openstaande facturen zijn. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. U bent beter en sneller geïnformeerd over uw klant en kunt daardoor sneller en nog meer klantgericht handelen.

Cloud & Clear en Dutchict
Cloud & Clear is toegevoegd aan het portfolio van Dutchict. Wilt u weten wat voor u de voordelen zijn van Cloud & Clear of Cloud & Clear in combinatie met werken in de cloud? Wij vertellen het u graag.

Bel of mail mij voor meer informatie