SAAS

Bij Software-as-a-Service (SaaS) worden software applicaties beschikbaar gesteld vanuit de cloud. Zo kunt u binnen uw Dutchitct online werkplek gebruik maken van de Microsoft producten zonder te investeren in hardware of licenties: u rekent af per eenheid per periode. Met de cloud oplossing Microsoft Office 365 heeft u toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. U kunt de software vervolgens gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een smartphone. Op deze manier profiteert u van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office en van de kracht van cloud services. U beschikt altijd over cloud-versies van Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, inclusief alle updates, en over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite.

Wellicht overweegt u om een (nieuwe) Microsoft Exchange Server aan te schaffen? In dat geval is Online Mail & Agenda, de Exchange dienst die wij vanuit ons Datacenter aanbieden, misschien iets voor u.

U hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken over de juiste apparatuur, software, beheer, onderhoud, beveiliging en back-up en kunt uw aandacht richten op uw core business.