Cloud services

Applicaties in de cloud zetten is geen doel op zich. Het gebruik van cloud diensten moet efficiënt en vooral effectief zijn. Voor sommige applicaties is dat een probleem. Bovendien wilt u investeringen uit het verleden niet zomaar afschrijven. Vaak is een hybride oplossing waarbij cloud diensten gecombineerd worden met ICT-oplossingen op locatie, de slimste manier om uw business doelstellingen te realiseren.

Dutchict combineert cloud met toepassingen op locatie zodanig dat uw ICT-omgeving aansluit op uw behoefte. Wij leveren onze cloud services vanuit een externe infrastructuur tegen een tarief per eenheid per periode, meestal per maand.

IT buitenshuis

Online werken helpt uw organisatie op veel vlakken flexibeler te worden en levert in de regel ook nog eens een flinke besparing op. Medewerkers beschikken met een online werkplek niet alleen op de zaak, maar ook thuis, onderweg of bij de klant over alle benodigde software en documenten. Uw bestanden staan centraal opgeslagen in ons eigen Datacenter, waardoor de beveiliging en continuïteit optimaal geregeld is. U kunt eenvoudig en zonder investeringen vooraf gebruik maken van alle functionaliteiten van een reguliere werkplek, tegen een vast bedrag per gebruiker per maand. Heerlijk voorspelbaar en zonder zorgen. Hoe Dutch wilt u het hebben?

Bij Software-as-a-Service (SaaS) worden software applicaties beschikbaar gesteld vanuit de cloud. Zo kunt u binnen uw Dutchitct online werkplek gebruik maken van de Microsoft producten zonder te investeren in hardware of licenties: u rekent af per eenheid per periode. Met de cloud oplossing Microsoft Office 365 heeft u toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. U kunt de software vervolgens gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een smartphone. Op deze manier profiteert u van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office en van de kracht van cloud services. U beschikt altijd over cloud-versies van Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, inclusief alle updates, en over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite.

Wellicht overweegt u om een (nieuwe) Microsoft Exchange Server aan te schaffen? In dat geval is Online Mail & Agenda, de Exchange dienst die wij vanuit ons Datacenter aanbieden, misschien iets voor u.

U hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken over de juiste apparatuur, software, beheer, onderhoud, beveiliging en back-up en kunt uw aandacht richten op uw core business.

Door gebruik te maken van Infrastructuur as a Service (IaaS) voorkomt u investeringen in nieuwe hardware en bent u altijd verzekerd van de beschikbaarheid van de benodigde diensten. De hardware infrastructuur, waaronder servers, netwerkapparatuur en werkstations, wordt virtueel aangeboden. U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt en voorkomt onnodige kosten. Bovendien kunt u flexibel omgaan met de behoefte aan ICT-diensten in uw organisatie. Onze high density, watergekoelde APC-racks gaan zeer efficiënt om met energie. Resultaat: lagere kosten en minder belasting voor het milieu. In geval van calamiteiten of bij behoefte aan extra capaciteit kunnen we zorgen dat  aanvullende oplossingen vrijwel direct operationeel zijn. Bij bedrijfskritische applicaties kan de systeemsoftware ook structureel worden ingezet. Dutchict biedt IaaS aan op basis van een eenvoudig pay-per-use model. Hiermee beheerst u uw kosten en realiseert zo een lage ‘total cost of ownership’ (TCO).

Indien u kiest voor een telefooncentrale in de Cloud, oftewel telefonie zonder centrale op uw fysieke locatie, betekent dat u niet hoeft te investeren: voor een vast tarief per werkplek per maand beschikt u altijd over de nieuwste mogelijkheden en heeft u nooit meer onder- of overcapaciteit. Bovendien kunt u uw telefonie gemakkelijker integreren met uw business applicaties. Zo gaat uw bereikbaarheid omhoog en uw klant wordt sneller en effectiever geholpen.

Overzicht aanbod